A partir del 3 d’abril i durant tot el mes d’abril es pot veure, a la llibreria Altaïr, una exposició de fotografies de Josep Subirans Molist.

Aquest fotògraf participant del Pràcticum Fotogràfic a Bòsnia Hercegovina durant el passat juliol presenta la seva exposició “Els enigmes sota la pols”. El treball recull la feina de l’equip SAPPO, que treballa des de fa setze anys en excavacions arqueològiques a Tell Halula (Vall de l’EUfrates, Síria). Les fotografies d’aquestes excavacions, dirigides per Miquel Molist, reflecteixen el treball, el paisatge i les troballes que s’hi fan.

 

Invitació

 

Datos del evento 


Inicio del evento: 03/04/2009 – Inauguració a les 19h
Fin del evento: 30/04/2009
Lugar del evento – Llibreria Altaïr 


País: España
Provincia: Barcelona
Población: Barcelona
Dirección: Gran Via, 616 – 08007 Barcelona

Pin It on Pinterest